Blog

Stage lopen in Spanje

by admin on December 16, 2013

Wil je een baan vinden in Spanje, of je de taal eigen maken? Dan is het aan te raden om eerst in het land zelf stage te lopen. Spaans is de tweede wereldtaal. De beste manier om dit te leren is door in Spanje te gaan werken en wonen. Stage lopen in Spanje is een uitdaging die we je niet willen onthouden. Veel resorts en hotels willen stagiaires maar al te graag ontvangen en stageplekken zijn te vinden in diverse branches.

Spaans spreken belangrijker dan Engels

Loop je stage in Spanje, dan zal dat zich op termijn altijd uitbetalen. Het is heerlijk om het Spaanse leven te leren kennen. De cultuur maak je je pas echt eigen, als je er woont en leeft. Ben je van plan om in de toekomst een eigen bedrijf te starten en wil je internationaal furore maken, dan is kennis van het land en de taal een pre en dit zal zich altijd uitbetalen. In Amerika, Zuid-Amerika maar ook in Spanje wordt Spaans gesproken. Vooral als je de Engelse taal al onder de knie hebt is het verstandig om stage te lopen in Spanje. Vind daarom een stageplek in Spanje en wees je concurrentie in de toekomst te snel af! Bedrijven kunnen immers voor Engelstaligen vissen uit een grote vijver. Bedrijven die in het Spaans goed uit de voeten kunnen zijn schaarser…

Er zijn full serviec burea’s die je helpen aan een stageplek in Spanje! ZO’bedrijf is een professional in het vinden van leuke en bovendien leerzame stageplekken in Spanje. Het gehele georganiseer rondom het stage lopen nemen ze op zich.

Comments on this entry are closed.