Blog

Red mijn Vakantie!

by admin on February 24, 2014

Alberto Stegeman en Rob Geus zijn hele zomers in de weer om diverse gedupeerde vakantiegangers te helpen bij hun in de soep gelopen vakanties. Daar waar reisorganisaties het vaak af laten weten, weet Red Mijn Vakantie vaak uitkomst te bieden voor de gedupeerden.

Smerige accommodaties, overboekte hotels, enorme geluidsoverlast, kapotte tenten, versleten huurboten of een agressieve beheerder, alles komen ze tegen en bij elk probleem helpen ze de Nederlandse vakantiegangers die in het buitenland op wat voor manier dan ook problemen hebben met hetgeen ze hebben geboekt maar niet gekregen. Hoe vaak gebeurt het dat iemand een hotelkamer boekt met een adembenemend zeezicht, tenminste als je de reisfolders mag geloven, en vervolgens in een kamertje helemaal aan de andere kant van het hotel wordt gedumpt zonder balkon en met uitzicht op een blinde muur van een ander hotel? Of een hotel dat volgens de folder op 100 meter van het parelwitte strand ligt, maar in werkelijkheid enkele kilometers verderop blijkt te liggen? Ook voor problemen met bijvoorbeeld de verzekering kan Red Mijn Vakantie in bepaalde gevallen uitkomst bieden. Het programma doet aan bemiddeling tussen de twee partijen om tot een oplossing te komen.

Red Mijn Vakantie strijdt voor rechtvaardigheid en gerechtigheid op Europese vakantiebestemmingen, zoals Ibiza, Rhodos, het Gardameer en veel, veel meer. Stegeman en Geus doen er alles aan om gedupeerde vakantiegangers alsnog een goede vakantie te bezorgen, al valt dat lang niet altijd mee. Rob Geus is er net als altijd weer alles aangelegen om de nodige hygiƫne inspecties uit te voeren en zieke mensen bij te staan die te maken hebben met een buffet die ver onder de maat blijkt te zijn.

Comments on this entry are closed.