Blog

Op vakantie naar Spanje

by admin on May 27, 2014

Hop hop op naar Spanje

Hola, Buenas días , dos cervezas , por favor en me llamo. Met als hoofdstad Madrid en niet Barcelona en waar voetbal op het hoogste niveau wordt beoefend. Waar je lekker kunt eten als het gaat om paella , verschillende tapas gerechten en churros. Het land heeft een interessante geschiedenis en er is veel te beleven. De steden als Lloret de Mar en Blanes trekken veel jongeren die dag en nacht aan het feesten zijn, terwijl de dorpjes zoals Mijas zich wat rustiger houden en jouw laten genieten van de schoonheid van het land. We hebben het natuurlijk over Spanje. Een vakantie Spanje is dan ook een populaire bezigheid voor ons Nederlanders om naar toe te gaan. Het is er in de zomer en lente heerlijk weer en er is zoveel te zien en mooie dorpjes die bezocht kunnen worden. Maar ook de stranden zijn daar heerlijk om op de liggen met de mooie zee erbij. Niet te vergeten een gezellige boulevard bij het strand die het jou makkelijk maakt om van het strand naar een feestje brengt en gezelligheid erbij. Veel mensen boeken dan ook een lastminute Spanje  en gaan tussen hun werk door er even een weekje tussen uit om in Spanje te genieten van het weer, het eten en de sfeer. Maar ook de stedentrips zijn in de trek, want de steden Barcelona, Madrid , Valencia en Sevilla zijn van die steden die je een keer gezien wilt hebben. Een city break Madrid is in toenemende mate populair aan het worden. En zo ga je naar Valencia voor de cultuur en het waterdierenpark en ga je naar Barcelona voor het winkelen en misschien wel een voetbalwedstrijd. Zo heeft elke stad wel iets en geeft het ons elk jaar weer een reden om naar Spanje te gaan. En als je er nog nooit bent geweest is het een land die je niet mag overslaan.

Comments on this entry are closed.