Blog

Place to be voor 2015 is Ibiza

by admin on November 20, 2014

Het Spaanse eiland Ibiza ligt in de Middellandse Zee en het is één van de Pitiusen en maakt deel uit van de eilandengroep de Balearen. De laatste jaren is een vakantie naar Ibiza booming want heel bekend Hollywood strijkt er iedere zomer neer omdat de gaafste feesten op Ibiza plaats vinden. Afgelopen zomer waren er zoveel wereldsterren op het party eiland dat het bij sommige restaurants dringen en drukken was om een glimp op te vangen van bijvoorbeeld Justin Bieber, Paris Hilton of Zac Efron. Naast deze bekende personen draaien Nederlandse DJ’s de zalen plat op Ibiza. Vrijwel alle grote namen uit de dance industrie hebben afgelopen zomer hun platen gedraaid op Ibiza. Hier vindt u het hotel waar veel celebraties verblijven tijdens hun Spanje vakantie!

De beste dance events van de zomer

Ibiza is nooit een rustig en vredig eiland geweest. Maar de laatste jaren wordt het als maar erger en erger qua drukte en dat heeft allemaal te maken met de opkomende dance scene. In Nederland zijn we al langere tijd bekend met de dance scene maar in andere delen van de wereld hebben ze deze muziekstijl nu pas ontdekt en laten wij Nederlanders daar nu net goed in zijn. Alle grote namen uit de Nederlandse dance scene hebben gedraaid op Ibiza zoals Afrojack, Hardwell, Martin Garix en Nicky Romero. Doordat ‘s werelds beste DJ’s bijna dagelijks draaien op het party eiland Ibiza is het de place to be voor iedereen die wil genieten van een geweldige vakantie met heel veel feesten.

De sterren in de spotlights

Het gaat er op Ibiza altijd gemoedelijk aan toe. Maar nu wereldsterren ook komen feesten op het eiland is het een drukste vanjewelste. Dat alle beroemdheden ook niet met elkaar door één deur kunnen dat hebben Justin Bieber en Orlando Bloom wel bewezen. Ze hebben er zelfs een ordinaire vechtpartij van gemaakt in een restaurant op Ibiza. Beide wereldsterren waren naar Ibiza gekomen voor waarschijnlijk één van de dance events maar de twee heren vlogen elkaar aan toen Justin Bieber waarschijnlijk een nare opmerking had gemaakt aan het adres van Orlando Bloom.

Boek een vakantie naar Ibiza voor 2015

Zoals je leest is er altijd wat te beleven op het party eiland. Als je er over aan het nadenken bent om een Spanje vakantie naar Ibiza te boeken is de kans enorm dat je een wereldster tegen het lijf aan loopt. Ibiza is en zal altijd een prachtig vakantie eiland blijven maar nu de wereldsterren ook hier heen komen voor een break is het voor veel mensen nu juist een makkelijke keuze om een vakantie te boeken naar Ibiza. Zeg nu zelf hoe vaak krijg je de kans om wereldsterren als Justin Bieber, Orlando Bloom en heel veel bekende Nederlanders. Een ander populair gebied om een vakantie te vieren is Mallorca. Op dit eiland bevinden zich veel mooie hotels. Een voorbeeld hiervan is het Alcudia Garden Resort. Dit zeer mooie en luxe resort wordt jaarlijks door vele vakantiegangers vanuit heel Europa bezocht!

Comments on this entry are closed.