Meer vakantie sites

Wat is een vakantie eigenlijk? Vakantie is een bepaalde periode waarin iemand zijn gebruikelijke dagelijkse bezigheden even staakt. Dat kan gaan om bijvoorbeeld werk, of school. We hebben het dan over een periode die (ruimschoots ) langer is dan het gebruikelijke weekend. In het weekend zijn de meesten van ons immers al vrij van deze activiteiten. Voor de definitie van vakantie praten we vaak over minimaal een week. Een werknemer heeft pas vakantie wanneer hij of zij de vakantiedagen, ATV dagen, of andere verlofdagen daarvoor inlevert. Een scholier heeft doorgaans vakantie wanneer de school gesloten is. Vaak zijn hiervoor landelijk dagen bepaald.

Reizen op vakantie wordt pas sinds ongeveer de tweede helft van de twintigste eeuw wordt onder vakantie verstaan. Iemand gaat alleen, in en groep, met familie of met vrienden, met het gezin, met zijn of haar partner naar een andere plaats binnen of buiten het eigen land. Vaak met het doel om andere ervaringen op te doen, te ontspannen en te genieten.

Het is trouwens verstandig om ook een reisverzekering af te sluiten wanneer je in het buitenland op vakantie gaat. Ga eerst een Reisverzekering Vergelijken voordat je er daadwerkelijk één afsluit.

Bezoekers van deze vakantie site vinden misschien ook deze vakantie sites interessant.

Ibiza vakantie
Vakantie Spanje
Thuisinspanje.net – Uw Spanje!
Wereldvakanties
Familie camping Spanje
Jongerenreizen
Busreizen Spanje
Vakantie Ibiza
Reizen Ibiza
Interfact Travel Exclusive voor uw vakantie villa op Ibiza
Vakantiecomfort
Goedkoop vakantie
Vakantiehuis in Spanje
Vakantiehuis in Duitsland
all inclusive ibiza
Mexico reis
Sunny Beach
Actiecode interhome
Vakantie Parijs
Normandië
Vliegtickets
Marrakech
Ibiza all inclusive
Informatie Best Tenerife
Informatie Eugenia Victoria
Vakanties vergelijken
Voortenten
Dorema voortenten
Stedentripbarcelona.eu
Parkerenschipholairport.com

Terug naar de homepage